Fleuramour krijgt er in 2018 een extra editie bij ‘FLEURAMOUR CRYSTAL & FLOWERS’

Fleuramour Crystal & Flowers schittert van 20 tot 22 april 2018 in het kasteel en de abdij van Val Saint Lambert in Seraing en belooft hét grootste bloemenevenement in Wallonië te worden! Floristen kunnen er aan deelnemen.

De kamers van het kasteel en de unieke vertrekken van de abdij zullen baden in een weelde van bloemencreaties in combinatie met kristal, het streekproduct waar Val Saint Lambert bekend voor staat. Een unieke ervaring voor de bezoeker. En de kans om de liefde voor bloemen en de florale kunst in Wallonië te verspreiden.

fleuramour crystal and flowers 20-24 april 2018

Organisator Rekad Produkties geeft floristen de kans om gratis deel te nemen aan dit evenement. Mis deze kans niet! Door mee te werken maak je jezelf als florist kenbaar aan het grote publiek. Naast de vele florale creaties, zal Fleuramour Crystal & Flowers ook bloemenshows en andere activiteiten rond mode en muziek organiseren. Aan de invulling van het totale project wordt gewerkt, maar noteer alvast de data – van 20 tot 22 april – in je agenda.

Als florist zijn er  meerdere manieren om deel te nemen: Samen met jou maken we van Fleuramour Crystal & Flowers een schitterend evenement.

Omdat kwaliteit en creativiteit primeren, vragen wij als organisator om ons vooraf op de hoogte te houden van de realisaties die u zal brengen.


Bijkomende informatie: 014 28 60 80 of happenings@rekad.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *