CG Concept en BFG brengen een extra beursspecial tijdens de beurs Green!


Begin september brengt CG Concept i.s.m. de organisatoren van de Green! vakbeurs en de BFG een beursspecial uit. Deze uitgave van CG Concept zal bij de ingang uitgedeeld worden aan de bezoekers op een oplage van 3.000 exemplaren Nederlandstalig en 500 exemplaren Franstalig.

Uw voordeel om hierin te adverteren?
Bereik van de gehele b-to-b groen- en tuinsector door verdeling van 3.500 exemplaren bij de ingang van de beurs Green!, bovenop de bestaande verspreiding van het magazine én de leden van Belgische Federatie Groenvoorzieners (totale oplage 8.000 ex.) .

CG Concept biedt u

  • Eénmalig en uitzonderlijk voordeeltarief voor uw advertentie
  • Gratis redactioneel item over uw bedrijf of product in deze beursspecial
  • Uw logo op de online Green! partnerpagina op www.cgconcept.be
  • Uw logo op de nieuwsbrief van CG Concept, die uitgestuurd wordt naar aanleiding van de beurs naar 9.200 ex adressen
  • Gratis advertentie in de Franstalige versie van CG Concept

Sterke partners!

Als vooruitstrevende en gedreven koepelorganisatie voor de professionele tuinsector is de Belgische Federatie Groenvoorzieners (BFG-FBEP) van mening dat een verstevigde samenwerking met het vakblad CG Concept de sector nog meer en beter informeert.

Vanaf september 2018 wordt het BFG-nieuws en informatie van de BFG-partners opgenomen hetzij in het vakblad CG Concept (print), hetzij op de website van de BFG . CG Concept en BFG-FBEP vormen na de zomer één breed medium naar de groensector toe.

Gelieve mij vrijblijvend te contacteren i.v.m. deze speciale uitgave:

Wat is CG Concept?
CG Concept is al jarenlang het belangrijkste vakblad in de Belgische groensector.
Het richt zich tot tuinarchitecten, landschapsarchitecten, tuinaannemers, groen- en technische diensten van gemeenten, diensten ruimtelijke ordening, planning- en studiebureaus, architecten, aannemers omgevingswerken, projectontwikkelaars. Vanaf september wordt het vakblad Groenondernemer van BFG geïntegreerd in CG Concept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *