Fleuramour krijgt er in 2018 een extra editie bij ‘FLEURAMOUR CRYSTAL & FLOWERS’

Fleuramour – Crystal & Flowers schittert van 20 tot 22 april 2018 in het kasteel en de abdij van Val Saint Lambert in Seraing nabij Luik. Dit belooft hét grootste bloemenevenement in Wallonië te worden! Floristen kunnen er aan deelnemen.

> GA METEEN NAAR DE WEBSITE VOOR INFO & TICKETS

Het kasteel en de abdij zullen baden in een weelde van bloemencreaties in combinatie met kristal, het streekproduct waar Val Saint Lambert bekend voor staat. Een unieke ervaring voor de bezoeker. En de kans om de liefde voor bloemen en de florale kunst in Wallonië te verspreiden.

Organisator Rekad Produkties geeft floristen de kans om gratis deel te nemen aan dit evenement. Mis deze kans niet! Door mee te werken maak je jezelf als florist kenbaar aan het grote publiek. Naast de vele florale creaties zal Fleuramour – Crystal & Flowers ook bloemenshows en andere activiteiten organiseren. Aan de invulling van het totale project wordt gewerkt, maar noteer alvast de data – van 20 tot 22 april – in je agenda.

Als florist zijn er  meerdere manieren om deel te nemen: Samen met jou maken we van Fleuramour – Crystal & Flowers een schitterend evenement.

Omdat kwaliteit en creativiteit primeren, vragen wij als organisator om ons vooraf op de hoogte te houden van de realisaties die u zal brengen.


Bijkomende informatie: happenings@rekad.be

4 gedachten over “Fleuramour krijgt er in 2018 een extra editie bij ‘FLEURAMOUR CRYSTAL & FLOWERS’

 • 7 mrt 2018 om 15:22
  Permalink

  Beste,

  Wanneer zal de B-dagtrip van de NMBS te koop worden aangeboden?

  Dank voor uw antwoord.
  Vriendelijke groeten,
  Gerd

  Beantwoorden
 • 17 apr 2018 om 11:05
  Permalink

  geachte

  is de fleur amour Val saint Lambert rolstoel toegankelijk
  wat is de prijs voor de persoon in de rolstoel met een mindervalide kaart
  alvast bedankt voor het antwoord

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *