Rekad Uitgeverij presenteert – Special ‘Veiligheid en Hygiëne’

De vakbladen ‘De Loonwerker’, ‘Melkveebedrijf’ en ‘Varkensbedrijf’ krijgen dit najaar voor het eerst het gezelschap van de special ‘Veiligheid en Hygiëne’. Deze uitgave geeft professionele informatie en duiding over duurzame en verantwoorde bedrijfsvoering in de landbouwsector. Meer dan ooit een hot issue.

De special ‘Veiligheid en Hygiëne’ wordt in een totale oplage van 15.000 exemplaren bezorgd bij de abonnees van De Loonwerker, Varkensbedrijf en Melkveebedrijf. De uitgaven zullen respectievelijk op 20/10, 25/10 en 10/11 verdeeld worden. De special zal ook op de websites van de vakbladen beschikbaar zijn en verspreid worden op de internationale landbouwbeurs Agribex, die van 5 tot 10 december doorgaat in Brussels Expo.

Rekad biedt u de mogelijkheid om te adverteren in de special ‘Veiligheid & Hygiëne’ aan bijzonder interessante voorwaarden. Vanaf 850 euro kan u al intekenen, met een commerciële boodschap naar een prominente doelgroep. Wenst u een inhoudelijk, publiredactioneel verhaal te vertellen? Ook dat is mogelijk. Een ervaren journalist zal uw missie in woord en in beeld brengen.

Goed om weten: reserveer NU uw advertentie in de exclusieve special ‘Veiligheid & Hygiëne’ en profiteer van een bijkomende korting van 10% op uw voordeeltarief. Het aanbod is geldig tot en met 31 maart 2017.


Voor meer info en een overzicht van de advertentietarieven: B&J Consult op 0474/266162 of vul vrijblijvend onderstaand formulier in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *